Pedicure

Een heerlijke voetverzorging, waarbij pijnlijke likdoorns en overtollig eelt wordt verwijderd. De nagels worden mooi in vorm geknipt. Ter afsluiting wordt er een heerlijke eigengemaakte voetenzalf aangebracht.

Voor de liefhebbers kunnen de nagels in een mooie kleur gelakt worden met zowel nagellak als gellak. Dit blijft uiteraard minimaal 6 weken perfect zitten.

Er wordt, indien nodig, een nagelreparatie en/of correctie uitgevoerd door middel van gel/acryl. Na verwijdering van likdoorns is het mogelijk om de plek drukvrij te laten leggen door middel van vilt en pleistermateriaal. Ook wordt u advies meegegeven voor de verzorging thuis.

Schimmelnagels worden mooi dun gevijld en kort geknipt. Ook hierbij een stukje advies en begeleiding.

Diabetische/Reumatische voet
Extra aandacht is er voor de diabetische en de reumatische voet. Na een bezoek aan de huisarts wordt u doorverwezen naar de podotherapeut. Hij/zij gaat de Simms classificatie en voetzorg vaststellen via een voetonderzoek. Na aanleiding daarvan wordt er een zorgplan gemaakt. Daarin worden het aantal te vergoeden behandelingen vastgesteld. Voor de pedicurebehandelingen kunt u bij mij een afspraak maken, vervolgens komt u wel 1 x per jaar bij de podotherapeut ter controle. Het is belangrijk om adviezen goed op te volgen, aangezien de diabetische en reumatische voet risico`s met zich meebrengt.